هنوز برای بیدار شدن زود بود. احساس میکردم به خواب بیشتری نیاز دارم. دوست نداشتم از تخت بیرون بیایم. دستم را دراز کردم و گوشی را برداشتم. استوریهای اینستاگرام را یکی یکی و با دقت بررسی کردم. پستها را با دقت خواندم. عکسها را لایک کردم و چون هندزفری نداشتم، ویدئوها را گذاشتم برای بعد. چون منتظر جواب یکی از دوستانم بودم، واتساپ را باز کردم. او هنوز پیامم را ندیده بود. وارد گروهها شدم و بدون لود کردن عکسها، همهی پیامها را خواندم. اولین فیلتر شکن روشن نشد. فیلتر شکن دوم وصل شد و توانستم همهی کانالهای تلگرام را چک کنم. هرچند که شب قبل تا دیروقت آنها را چک کردهبودم و محتوای تازهای بارگذاری نشده بود. هنوز انرژی لازم برای شروع روز را نداشتم. چند عکس پروفایل را چک کردم، روی جزئیات بعضی از آنها زوم کردم و بعد با حالتی نه چندان شاداب از تخت بلند شدم. به محض بلند شدن، یادم افتاد باید ایمیلی را ارسال می کردم. گوشی را برداشتم، ایمیل را نوشتم و پس از آن بدون این که فکر کنم دوباره اینستاگرام را باز کردم و تا چهل دقیقه پستهای اکسپلور را چک کردم. صبح را اینطور شروع کرده بودم. گردنم گرفته بود و دیگران میتوانستند اخمهایم را به وضوح بینند. کتاب “هنر ظریف بیخیالی” را برداشتم. یک صفحه را نخوانده بودم که جملهای جذاب نظرم را جلب کرد. گوشی را برداشتم و آن را استوری کردم و چند ساعت منتظر ماندم تا ببینم چه کسانی آن را ریپلای میکنند. چند ساعتی هم فکرم مشغول بود که چرا کسی ریپلای نمیزند. آن جمله آنقدر خوب بود که بتواند چند ایموجی دست زدن نصیبم کند. بیحوصله بودم. به دوستم پیام دادم. او قبول کرد تا به پیادهروی بریم. پیاده روی که نه، مسابقه ای دو نفره برای گرفتن سلفیهای بهتر و لایکهای بیشتر. به خانه که برگشتم احساس خوبی نداشتم. فکر میکردم در مقایسه با همسن و سالانم در زندگی هیچ دستاوردی ندارم. خودم را سرزنش کردم که نتوانستهام یک فصل کامل از کتاب را بخوانم. خودم را سرزنش کردم که کارهایم روی هم تلنبار شده و انرژی لازم برای انجامشان را ندارم. چرا دختران زیباروی اینستاگرام زندگی خوبی داشتند اما من نه؟ من حتی زیبا هم نبودم. اصلاً چرا به زندگی ادامه میدادم؟
آن روز هنگامی که مشغول این نشخوارهای فکری بودم، نمی دانستم اگر مهارت مدیریت حضور و استفاده از فضای مجازی را داشتم، خیلی از مشکلاتم اصلاً به وجود نمی آمد. مهارتی که در طول زمان و با هزینه ی زیاد آن را کسب کردم.
دانلود کتاب الکترونیکی ” 10 راهکار برای استفاده از فضای مجازی
کنترل روزهایت را پس بگیر
شما هم اگر
* اپلیکیشنهای محدودکنندهی اینترنت را دانلود کرده و پس از مدتی آنها را از گوشی خود حذف میکنی و به روال عادی برمیگردی
* اگر نمیتوانی روی فعالیتهای خود تمرکز کنی و در عوض ساعتها غرق فضای مجازی میشوی
* اگر برای بهتر شدن حالت به گوشی رو میآوری و بعد از مدتی با حالی ناخوشتر به زندگی برمیگردی
*اگر بیحوصله هستی و راه چارهای جز لم دادن روی مبل و چک کردن پستهای تفریحی دیگران نمیشناسی
*اگر فکر میکنی استفاده از گوشی مانع رسیدن به اهدافت میشود
* و اگر زمانی که به اینترنت دسترسی نداری احساس اضطراب میکنی
به مهارتی نیاز داری که به کمک آن بتوانی تمرکز و نیروی خود را از فضای مجازی بازپس بگیری و به فعالیتهای باارزشتری بپردازی و دوباره کنترل زندگیت را به دست بگیری.

شاید برایت این سوال پیش آمده باشد که چطور میتوانی این مهارت را کسب کنی.
من تجربیات شخصی و دانشی که به من کمک کرد این مسیر را راحتتر طی کنم در قالب یک دوره جمعآوری کرده ام و تو میتوانی با کمترین هزینه در دوره ثبت نام کنی.
دورهی “مدیریت استفاده از اینترنت: اولین دورهی دیجیتالمینیمالیسم به زبان فارسی” همان طور که از نامش پیداست، اولین دوره به زبان فارسی است که در آن به رابطهی شخصی ما با اینترنت و فضای مجازی پرداخته شده و به شما کمک میکند مزایا و معایب حضور خود در فضای مجازی را بررسی کنی و با توجه به شرایط زندگی خود انتخاب کنی که تا چه حد و چگونه میخواهی در دنیای مجازی وقت بگذرانی و فعالیت کنی.
در این دوره با تمرینهای عملی راهکارهایی را میآموزی که به شما کمک میکند کمکم تمرکز خود را از حضور در دنیای مجازی برداشته و بر فعالیتهایی تمرکز کنی که بیشترین ارزش و فایده را برایت دارند.
سرفصلهای دوره
این دوره شامل 122 دقیقه ویدئوی آموزشی با عناوین زیر میباشد:
جلسه اول: چرایی مدیریت استفاده از اینترنت
جلسه دوم: موانع و سختیهای مدیریت استفاده از اینترنت
جلسه سوم: شیوهی صحیح ترک عادتها مخرب و ایجاد عادت جدید
جلسه سوم: مهارتهای لازم برای مدیریت استفاده از اینترنت
تارا یاراحمدی، زبان شناس
مینیمالیسم کوچ تائید صلاحیت شده
و مدرس اولین دورهی دیجیتال مینیمالیسم به زبان فارسی

مخاطبین دوره
- کسانی که میخواهند تغییری در زندگی خود ایجاد کنند اما نمیدانند از کجا شروع کنند
- کسانی که از حضور بیش از اندازه در فضای مجازی خسته شدهاند
- تولید کنندگان محتوا که نمیدانند چطور بین کار و زندگی شخصی تعادل برقرار کنند
- کسانی که میخواهند تمرکز خود را از فضای مجازی برداشته و به فعالیتهای باارزشتری مشغول شوند
- کسانی که کارها و علایق خود را به تعویق میاندازند و فضای مجازی را عامل آن میدانند
- کسانی که درگیر مقایسهی خود با کاربران فضای مجازی هستند
- و همهی کسانی که مایلند کنترل هرچه بیشتر زندگی خود را در دست بگیرند
مخاطب دوره چه کسانی نیستند:
- کسانی که هنوز آمادگی پذیرش مسئولیت افکار و رفتار خود را ندارند
- کسانی که خواهان نتایج و تغییرات سریع هستند
محتوای دوره در چه قالبی ارائه می شود؟ محتوای دوره از پیش تهیه شده و در پیج اینستاگرام و کانال تلگرامی دوره بارگذاری شده است و فایلهای پیدیاف مربوط به دوره برای شما ارسال خواهد شد.
آیا دوره پشتیبانی دارد؟ بله. در هر جایی از دوره میتوانی مشکلات خود را با من در میان بگذاری. این کار از طریق پیج اینستاگرام انجام میشود.
همچنین همزمان با خرید دوره، میتوانی یک پکیج کوچینگ مرتبط با موضوعات مطرح شده در دوره را تهیه کنی تا یک کوچ به مدت 45 روز در کنارت باشد و مسیر شما را تسهیل کند.(هزینهی جلسات کوچینگ جداگانه محاسبه میشود)
دوره چه زمانی شروع میشود؟ پیوستن به دوره محدودیت زمانی ندارد. هر ساعت از شبانه روز که بخواهی میتوانی برای خرید دوره اقدام کنی و دوره را با سرعت مناسب خود پیش ببری تا بهترین نتیجه را بگیری.
مزایای خرید دوره
با یک بار خرید دوره، به طور مادامالعمر به محتوای دوره دسترسی خواهی داشت و نسخهی به روز شدهی دوره بدون پرداخت هیچ هزینهی اضافه در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
همچنین تخفیف 10 درصدی روی یک پکیج شش جلسهای کوچینگ با یک موضوع مرتبط با دوره دریافت خواهید کرد.
قیمت دوره(بدون احتساب هزینهی جلسات کوچینگ): 200 هزار تومان
برای تهیهی دوره همین حالا لینک زیر را لمس کن و به ما پیام بده:
2 پاسخ
عالیه .واقعا گاهی اوقات فکر میکنم بشه زمان رو در اختیار بگیرم تا استفاده بهتری از رسانه های اینترنتی داشته باشم.🌹❤
سلام مریم جان
دقیقا همینطوره. کمی خودآگاهی میتونه بهمون کمک کنه تا به هردو برسیم.